Ново

Промоции

БанерНОВО ОТ РЕФРЕШ! ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 27 Януари 2015 09:22

Време е за зимната Ви почивка или вече сте събрали положителни емоции от заснежените курорти. При всички случаи това е идеалният момент да се погрижите за своята ски екипировка, както и за облеклата Ви за лов и риболов. Чудите се как! И този път на помощ идва Рефреш - Вашият партньор в чистотата и грижите за облеклата.

Специализираните спортни екипи от GORE-TEX и Softshell включват в себе си, както синтетични материали - полипропилен, полиестер и полиамид, така и естествени фибри като вълна и памук, позволяващи на тъканта да диша. В резултат от употребата на облеклата: носене на туристическа раница, сядане на земята, падане по ски пистите непромокаемият слой се нарушава, което намалява функционалността му. За да удължим живота на Вашите ски екипи и да ги поддържаме в оптимално състояние, ние от Рефреш предоставяме новата си услуга "Импрегниране".

След като почистим облеклата Ви по специална технология и с професионален препарат, ще ги третираме с най-качествените продукти на пазара. Така ще запазим способността им да отблъскват дъждовните капки, мръсотията и мазнините (включително и мазнина от кожата). Ще осигурим на дрехите Ви най-добрата непромокаемост, без да нарушим способността на тъканта да диша. След импрегнацията тъканите ще придобият свеж и сияен вид.

Всичко това само в ателиетата на Химическо чистене Рефреш. Комплекс "Симфония", Делови център "Пловдив" и Комплекс "Сани", ЖК Тракия.