Ново

Промоции

БанерМАШИННО ИЗПИРАНЕ НА КИЛИМИ ПДФ Печат Е-мейл
Четвъртък, 02 Май 2013 14:49

 

 

Топлото време е удобен момент да се заемем с почистването на нашият дом и подовите настилки .

Килимите в къщи постоянно натрупват прах и мръсотия. Едната възможност е да занесем килима на автомивка или бара, което не е много удачно като се има в предвид, че след изпиране често килима се излага на пряка слънчева светлина, което довежда до избледняване на неговите цветове. Също така не трябва да се пренебрегва и  факта, че Вашите килими ще бъдат изложени на прахта от преминаващи наблизо автомобили, кисилинни дъждове и минаващи наоколо бездомни ”любимци”  и селскостопански животни.

За да Ви е мирна главата и да сте сигурни, че килима Ви ще бъди изпран правилно и качествено, е добре да се обърнете към фирма за професионално почистване „РЕФРЕШ”.

При нас почистването се извършва изцяло с професионални машини при гарантирани хигиенни условия, а дългогодишния ни опит в сферата на химичското чистене и индивидуално пране е гаранция за качественото извършване на услугата. Във фирмата се извършва изтупване, накисване, изпиране, омекотяване,  дезинфекция, изсушаване, ароматизиране,  опаковане и транспорт на Вашия килим.

Препаратите, които използваме, отговарят на европейските изисквания за антистатичност, антибактериалност и антиалергичност.

Фирмата разполага с обособена сушилня за килими, изолирана от градския прах,  в която се поддържа необходимата температура и влажност за бързото изсушаване на Вашите килими. Това дава възможност за целогодишно извършване на предлаганата услуга.

Като допълнителна услуга, ние предлагаме дезинфекция на вашия килим с биоциден препарат одобрен от МЗ и Разрешение за пускане на пазара № ***** -2/10.08.2008г. Гаранция за качествената дезинфекция са ежемесечните проби, взети от Микробиологията към РЗИ-Пловдив.

 

Пране на килими – 0,99 лв/кг.

Дезинфекция (антибактериална) – 0.39лв/кг.

Китеници, одеала, губери - 3,80 лв/кг

За повече информация и поръчки тел. 032/599199